2021-12-08
餐厅都几大间 有分室外同室内位置 呢个天气坐外面都好舒服老板娘态度超级热情有善 会同客人倾计 听取客人意见员工都系爱狗狗之人 而且好有礼貌 service好好👍🏻我地叫左两款精选晚餐 分别有餐汤🥣 面包🍞 沙律🥗 主菜🍽 甜品🍮 非常丰富 另外饮品亦都好有特色🍹 呢度仲有🐶menu㖭˜”*°•是日餐汤•°*”˜ 今日嘅餐汤系核桃甘笋汤🥕 核桃冇打到完全碎晒 仲会食到细细粒打碎左嘅核桃蓉 好香好好饮😋˜”*°•牛油果🥑吞拿鱼🐟芒果莎莎🥭配柚子汁沙律🥗•°*”˜ 沙律卖相非常精致缤纷 好浓吞拿鱼味 酱汁酸酸甜甜好开胃˜”*°•纽西兰肉眼扒配牛肝菌汁($308)•°*”˜ 牛扒煎得好香🥩 配菜有南瓜🎃 芦笋 西兰花🥦 薯仔🥔 薯仔介晒花纹几有心思 最欣赏个牛肝菌汁 够香够浓🍄˜”*°•日本活性水饲猪鞍架($258)•°*”˜ 猪鞍好有厚度 望到焦脆嘅肥膏边已经觉得好正😂 猪肉肉质够爽唔干 肥膏边亦都爽口唔油腻 加埋一齐食充满油香👍🏻˜”*°•是日甜品•°*”˜ 今日嘅甜品系芝士花生酱蛋糕🍰 蛋糕有芝士creamy嘅质感🧀 花生酱香浓嘅味道🥜 感觉几特别 碟边仲画满花纹 一啲都唔马虎˜”*°•
呢个天气坐外面都好舒服
˜”*°•纽西兰肉眼扒配牛肝菌汁($308)•°*”˜
˜”*°•日本活性水饲猪鞍架($258)•°*”˜
˜”*°•是日甜品•°*”˜
˜”*°•𝑳𝒊𝒎𝒆 𝑻𝒐𝒏𝒊𝒄 𝑬𝒔𝒑𝒓𝒆𝒔𝒔𝒐•°*”˜
一试爱上嘅咖啡☕️ 浓烈嘅espresso加上有气嘅tonic water 感觉非常清爽🧊 加埋青柠嘅酸味 精神为之一振🍋 好喜欢呢个酸度 不过似乎唔系个个都接受到😝
˜”*°•𝑩𝒂𝒃𝒚𝒄𝒄𝒊𝒏𝒐•°*”˜
造型超级可爱嘅饮品 精致嘅玻璃杯入面系暖笠笠嘅牛奶🥛 面头放满烤过嘅纯白棉花糖异常软绵烟韧 好好食😋