2024-01-20
呢间舖究竟有几好食?店家仲要标榜佢哋嘅汤底系无味精,汤底系由简单海鲜熬制而成,仲要汤底系好浓郁?去到先知咁岩今日换左新menu叫左个新菜式黑松露忌廉蟹肉意大利粉🍝同佢本身最岀名既招牌鲜浓虾汤面🍜,我仲升级叫埋套餐🔸招牌鲜浓虾汤面🍜黎到见到汤底都比较深色,饮落都好鲜甜,佢哋标签浓郁嘅汤底又真系用到㖞👍🏻虾都有3大只,爽口弹牙🍤,份量都好多,系呢个价钱绝对唔贵🔸黑松露忌廉蟹肉意大利粉🍝新菜式当然要食我至爱既意大利粉🍝,黑松露好香好重,完全系够汁嫁,每一啖都食到好多忌廉蟹肉汁,面条既硬度适中👍🏻🔆升级套餐套餐会有开胃前菜2款,是日炒菜🥬或炸物🍤,精选鲜果🍊🔸酸酸甜甜无皮既蕃茄仔同埋萝卜丝,好开胃🤤🔸炒菜有肉碎炒既,不过冻左d,可能系冷盘?但系好食既👍🏻系我个人觉得菜要热食😂🔸炸物系炸虾,皮薄,虾都好新鲜,食得岀唔系雪藏虾黎嫁👍🏻🔸今日嘅水果系,火龙果同埋橙,切开晒方便入口🔸蒸鱼肉烧卖配招牌特浓鲜虾汁蒸鱼肉烧卖本身就唔系咁特别,但佢配上招牌特浓鲜虾汁,就真系好特别啦!最出色就系佢个汁啦!提提大家,去呢间餐厅记得留意佢哋嘅营业时间呀!最好出发前打电话book位,或者睇佢哋有冇开先呀!
呢间舖究竟有几好食?
去到先知咁岩今日换左新menu
🔸招牌鲜浓虾汤面🍜
🔸黑松露忌廉蟹肉意大利粉🍝
🔆升级套餐
套餐会有开胃前菜2款,是日炒菜🥬或炸物🍤,精选鲜果🍊
🔸酸酸甜甜无皮既蕃茄仔同埋萝卜丝,好开胃🤤
🔸炸物系炸虾,皮薄,虾都好新鲜,食得岀唔系雪藏虾黎嫁👍🏻
🔸今日嘅水果系,火龙果同埋橙,切开晒方便入口
🔸蒸鱼肉烧卖配招牌特浓鲜虾汁
提提大家,去呢间餐厅记得留意佢哋嘅营业时间呀!
最好出发前打电话book位,或者睇佢哋有冇开先呀!