2023-02-04 355 浏览
有个猫奴嘅韩国朋友嚟香港,所以特登拣咗呢间有猫店长喺佐敦嘅Cafe食早餐。餐厅以黑色装修为主。我哋拣咗corner 位有棵红叶树下个张枱-最佳打卡位置😇。杯flat white 唔错👍🏻。另外仲嗌咗个 You Deserve a Break,其实即系All Day Breakfast,不过唔记得咗影相😆。个份量都几大,有鸡扒、炒蛋、烟肉、肠、菇、沙律同牛角包🥐。细食嘅朋友其实两个人share一个ADB再加杯咖啡都够。猫店长好friendly,成日施施然咁行过嚟我哋张枱撩我哋玩🐈‍⬛。Overall个环境好chill,有冇限你交枱时间,静静地可以坐喺度睇下书倾吓计。