2022-08-01
Terrace in seaside听个名都觉得好似去海边度假咁佢既装修都好有度假feel我入到去拣左角落好有特色既沙滩椅坐,地上面有d石仔,旁边仲有棵柑橘树,好似系沙滩度食野咁,依个位适合打卡!烧酱油黑毛猪白切肉饭 $105黑毛猪白切肉肉质好爽,有d油脂食落好好味,配上泡菜饭,好正!清甜柑橘窝夫 $88第一次食柑橘味既窝夫,柑橘果肉好香甜,系窝夫上淋上柑橘酱,好match但又唔会好甜,清新既感觉好好!泡菜猪肉饭卷 $72泡菜猪肉饭卷好足料,泡菜同猪肉混为一体,一齐食,酸辣又有浓香肉味!水果忌廉三文治 $62两块软绵绵三文治包夹住中间大大旧既菠萝,菠萝好香甜多汁,加埋少少忌廉,好易入口!夏天食一流!济洲柑橘乳酪 $68饮品杯上有大大旧柑橘做装饰,系打卡必叫饮品,饮落柑橘味清甜又香,配上酸酸地既乳酪,creamy又厚身,好似食紧一道甜品!
佢既装修都好有度假feel
烧酱油黑毛猪白切肉饭 $105