2023-05-03
【沙田】Terrace in Seaside 最近沙田新城市开咗间新cafe,Menu几吸引而且仲好啱打卡,今日收咗工一于嚟试下啦!🤩✨济州柑橘乳酪呢度嘅饮品卖相精致,柑橘乳酪系必点嘅招牌饮品,用咗新鲜柑橘而制,每一啖充满粒粒果肉,饮落酸酸甜甜好清新。👍🏻✨AQUA BOMB水漾奶昔卖相充满度假风情,奶昔底味同韩国香蕉奶一模一样,味道相当浓郁。✨韩国蚬肉紫苏饭第一眼就睇中呢个蚬肉饭,蚬肉份量多,以韩式辣酱调味,浓浓蒜香非常惹味!调味偏咸但捞埋炒饭一齐食:一个字「正!」,直头食到停唔到口。😂✨传统饭卷我不嬲都钟情韩式饭卷🤤,无论去边间韩国餐厅都一定会食。呢度呢饭卷好足料,一份只需$68,性价比高十分推介!✨抹茶麻糬窝夫大大旧麻糬放喺窝夫上😍,麻糬超级烟韧,同脆口嘅窝夫好夹,仲有抺茶饼碎增加口感,整体唔错。✨Terrace in Seaside 📍沙田沙田正街18号新城市广场一期L6楼609号舖
✨济州柑橘乳酪
✨传统饭卷