2021-01-23
由炮台山地铁站A出口一直行,经过AIA Tower后面就见到Pause it,店名取得有意思,就系要大家系急速既步伐停一停、抖一抖。Walk-in去排队,等左大约15分钟就入到去。店内座位宽敞,环境舒适。点完食物后,上菜速度都算快,唔错唔错!中意只碟,五角形,好特别!沙律配料都可以,鸡肉好食,唯独酱料偏咸,轻食女士会觉得刚刚好!冬阴功味意大利饭,份量都算多,味道方面我觉得几特别,食落出乎意料之外,但有啲人可能会接受唔到。黑椒牛肉烟熏得恰到好处,配合太阳蛋加多士一流!意粉正常发挥,冇咩特别,虽然有辣椒,但食落又唔系好辣,可以接受!芝士黑松露真系邪恶之选,我哋都食到唔停口鸡翼平平无奇,但都值得一试!相信大家有睇过其他食评都知道呢度出名拉花,另外想赞扬就系呢度有得转燕麦奶,一般地方都冇得转,我地试过,真系几好饮又特别!餐牌似乎会定期改少少,系度update一下比大家整体来讲,同三五知己聚会,呢间cafe都算坐得舒服,周边环境又唔会太嘈!我地食左咁多野,价钱中规中矩,抵!
点完食物后,上菜速度都算快,唔错唔错!
中意只碟,五角形,好特别!
黑椒牛肉烟熏得恰到好处,配合太阳蛋加多士一流!
芝士黑松露真系邪恶之选,我哋都食到唔停口
鸡翼平平无奇,但都值得一试!
餐牌似乎会定期改少少,系度update一下比大家