2009-12-10 22 浏览
第二次黎呢度lu, 因为起铜锣湾太多好野食, 不过讲到舒服, 我就会谂起呢度, 寻晚可能早去喇, 有卡位, d梳化其实可以坐到6个人架, 可能未有咁多人, 见我地2个都比张卡位我地...太好了由于太早, 唔算太饿, 叫左一个dinner set + 蟹肉焗西兰花, dinner set有餐汤或沙律, 我地要左沙律, 入面有少少烟三文鱼, 而main 就拣左菠菜带子拚雪鱼扒跟意粉, 仲有自选口味既雪榚waffle同餐饮, 都系百松蚊, 几抵食, 个main course都唔错架, 不过意粉就无汁啰, 叫侍应另加汁比我地, 佢地都好乐意, 而个雪榚有好多口味供应, 讲埋个蟹肉焗西兰花, 真系食到有蟹肉架, 无花无假, 仲有薯蓉垫底, 饱哂

2009-12-09