221
等级4
245
🤩今日小休去咗朋友推介嘅打卡胜地靓餐厅, 经门口大闸进入, 一片绿色草地尽入眼帘, 餐厅内外都别具特色, 一边品尝美食, 一边拍照, 园内行下打下卡, 非常 relax 🥰🍝蒜香蟹肉带子意粉 $168两粒带子好大粒, 意粉烟韧度适中, 配料丰富, 卖相好靓, 打卡真系冇得输🤩🥔美式薯角配芝士烟肉碎 $98外脆内软嘅薯角, 沾上芝士酱料,非常惹味😋🍑川宁蜜桃果香红茶 $78用咗特色嘅玻璃樽仔盛载上枱, 杯内嘅冰块内藏香草条, 冰块融化后更能带出蜜桃香味😍☕焦糖咖啡 $65拉花唔算好花巧, 但胜在有heart, 啡味香浓够滑口👍💐进入室内用餐区前有个小位置, 摆放咗手工制嘅花花摆设, 饰物及发夹, 可供选购🥰🌈色彩丰富,非常吸睛😍✨除咗餐厅内外精心布置, 旁边还有间小屋名副其实系 Furniture Lab, 对正门口嘅古典真皮大梳化, 优雅既水晶吊灯及全屋摆满私人珍藏嘅特色摆设, 以供客人欣赏及拍照留念, 全间屋仔内display嘅古董家私及摆设, 令人目不暇给🤩👯真系为我哋埋下下次再嚟嘅伏线呢!😉😍
更多
19 浏览