2022-02-17
太耐冇出过去食晏,又太耐冇去攞过外卖自取😂感觉好似荒废咗呢个分享page,千载难逢嘅机会,终于有啦,就系今日有食到外卖!!😂但都系人哋买来接济我,所以exactly个菜名就唔知啦😂🍴甲罗烧🍴上面其实有只新嘅鹌鹑蛋,但因为急不及待,一早已经撩烂左嚟食😂超级好食,再配埋面包, 面包略嫌唔系好够。蟹膏配有蟹肉,再加有少少蟹籽,唔会只有蟹膏咁寡,有唔同嘅口感🙌🏻🍴天妇罗虾软壳蟹卷🍴每次去呢间餐厅必叫,真系好食,平时嘅软壳蟹卷,多数用蟹脚来包,冇乜蟹嘅味道,但呢间系一嚿蟹肉咁包,再配上蟹籽,再有少少青瓜丝,本人唔食青瓜,呢个青瓜丝完全冇浸草青味,识落口感十足,10分推介🍴刺身饭🍴因为真系唔知佢个名😂😂就用刺身返嚟代替,佢嘅三文鱼系用腩位,再配上鱼子及海胆,好新鲜,而且佢嘅饭唔系普通嘅日本米,而系有酱油渍,再配埋佢哋自制嘅Wasabi,yummy 💞💞喺呢个咁严重嘅抗疫环境下,佢系可以用WhatsApp落单,非常方便,而且老板态度非常好,值得10分推介
🍴甲罗烧🍴
🍴天妇罗虾软壳蟹卷🍴