2019-03-02
Lunc time 行多几步去试下新野,决定去这间充满少女味既Cafe试一试去到餐厅门口就比佢d花花既装饰吸引住,真系好靓,好eye catching可惜唔记得影相,下次再补影~睇完menu,想试下厨师之选既意粉,今日系香草鸭胸扁意粉,鸭胸够淋,啖啖意粉充满香草味,真系好食到停唔到口,为咗呢碟意粉,我一定会再黎encoreLunch Set 另外仲跟一碗西兰花忌廉汤同热咖啡,个忌廉汤真系有好rich既西兰花味,好特别,味道唔错朋友点既系三色椒豚肉定食,定食set好丰富,除咗主菜,仲有软绵绵既珍珠饭、面豉汤、支豆、同埋芋泥,个芋泥混了栗米,朋友话清清地、好好味呢个定食set,仲跟咗杯花茶,真系非常丰富既定食套餐,无谂过工厂大厦都可以食到咁丰富、高质既lunch set
香草鸭胸扁意粉
三色椒豚肉定食