2013-08-02 97 浏览
约了友人见下面,纯粹的hea 下,所以都无要求餐厅的层次,但这真的唔可以屋邨餐厅都系o r d e r 一啲惹味小菜啦,今次我地orde r 了4个菜:甜酸鱼柳,椒盐猪排,肉丝炒银芽,红烧豆腐。甜酸鱼柳:鱼柳是急冻的,内面仍然是硬崩崩,又有阵雪味,价值$48。椒盐猪排:炸到黑色一旧炭咁,入面又未熟,明显未解冻就炸,$48。肉丝炒银芽:肉丝即系火腿,成碟完全唔可以用“炒”字形容,应该用油浸,成碟油,跟本食唔落。最过份系上菜时有一小部分跌到侍应的手上,侍应完全没有反应,仍然照旧将菜上台,最后那一小部分跌落台上。这碟被油浸及受到污染的小菜$48红烧豆腐:用了蚝油汁,但一啲味都无。最可恶系一罐可乐要$15, 入面有金的吗?这间餐厅其实有无厨师呢?我唔要求半岛质素,但最其本,食物应该系熟都做唔到?不是吧

甜酸鱼柳,椒盐猪排,肉丝炒银芽,红烧豆腐。

红烧豆腐:用了蚝油汁,但一啲味都无。

最可恶系一罐可乐要$15, 入面有金的吗?

这间餐厅其实有无厨师呢?
我唔要求半岛质素,但最其本,食物应该系熟都做唔到?不是吧

2013-08-02