2022-07-04 21 浏览
朋友未试过食谂住带佢嚟试吓!之前食过已经觉得好好味!今次带朋友来享受😛😛水准一样keep得好好!前菜系毛豆🥗粒粒都好饱满!好清新🤭拎到即刻开胃晒🤤北海道口岸蚝🦪好鲜甜🥹口感清爽😆唔会腥👍🏻有啲海水味🌊有啲自制嘅柚子酸汁👍🏻所以一定唔会腥🤤个底度仲会有啲紫苏叶同埋海苔🤭间白鱼🐟呢个刺身好出色👍🏻😛好鲜🤤配上紫苏花嘅花香味😆好清新好特别💕质感柔滑🫣👍🏻赤身配海苔酱,中拖罗配萝卜苗,大拖罗配Wasabi根部🐟💕每个部位都唔同嘅配料🥹👍🏻厨师真系好用心🤤赤身唔会晦!配上海苔酱更加鲜甜突出咗鱼味🤭中拖罗会配萝卜苗!油脂丰富,配上萝卜苗中和返油腻感😛大拖罗唔会有筋👍🏻入口即溶嘅感觉配上Wasabi嘅根部😆刺激返个美女唔会有啲太油嘅感觉🤤呢一间完全系可以回头再食😛水准keep得好好!大家可以放心😆👍🏻

前菜系毛豆🥗粒粒都好饱满!好清新🤭拎到即刻开胃晒🤤
北海道口岸蚝🦪
间白鱼🐟
赤身配海苔酱,中拖罗配萝卜苗,大拖罗配Wasabi根部🐟💕