2016-02-09 2992 浏览
对jimmy 's kitchen 一向情有独钟, 喜欢空气中弥漫著一股西餐厅的romance 感觉同氛围。侍应有礼且有经验, 西装笔挺,帅气有型。叫左纽约牛扒, 斋睇呢个厚度,我就已经好满足,我要medium-rare 所以肉吃起来的口感不会老,只系嫩得黎又有一种很扎实的口感,肉本身是优质上品, 原味肉汁被完全封锁, 一路𡁻d汁一路出必出黎。另外点左碟炸猪手, 入口不腻,却是香脆的。猪手用卤水腌左几日,再涂上蜜糖炸。因会猪手肥瘦均称, 食落唔会成日肥膏亦唔会好似柴皮咁鞋烚烚。味道方面有猪肉的香膻味, 同埋少少黑椒味。咬过层松软皮层就食到充满骨胶原的骨肉, 惹味弹牙, 配上酸椰菜就一d都唔泻。希望新一年横财就手!

叫左纽约牛扒, 斋睇呢个厚度,我就已经好满足,

希望新一年横财就手!