2024-03-23
香港除哦妈家姐之外,少见有大阪烧餐厅,可以一边玩一边整,最friendly系有埋一个set,加埋睇片教学,等大家厨艺新手都可以整出有板有眼嘅大阪烧!(起码食得落口!假日中午去都唔算多人,一到就入得,店员会开定枱面块铁板,一面拣一边已经感到般热力。餐单选择都多,有海鲜有肉类有蔬菜,有铁板烧有大阪烧有铁板炒面。我哋两个人拣咗豪华二人套餐($448加一),价钱较相宜,亦都包咗几款热门主菜,都系我哋想食的,好期待~ 上菜速度超快👍🏻前菜:粟米沙律🥗粟米粒同菜好足料,粟米似罐头粟米🌽,嫌佢太多沙律汁同千岛汁,二人份量黎讲多,喺食油腻嘢前系几清新几开胃。主菜:道顿堀杂锦御好烧、奄列蛋包炒面两道菜份量都好足,御好烧鱿鱼份量都几多,仲可以自助落枱面设有嘅紫菜粉、木鱼粉、沙律酱。尤其炒面底超大碗。要整得好食,要多啲留意个火,可以自助调节大细火。铁板烧:海鲜拼盘、杂锦烧肉拼盘海鲜拼盘包鱿鱼、虾、帆立贝;烧肉拼盘包鸡肉、牛板腱、加拿大猪腩肉,都系雪藏肉,味道不过不失。如果系日本肉同海鲜更加好。甜品:哈根大师细杯装雪糕整体嚟讲,胃口唔算大嘅话,豪华二人套餐系几物超所值,有得食又有得玩,当系买一个日式旅行体验😋
前菜:粟米沙律🥗
主菜:道顿堀杂锦御好烧、奄列蛋包炒面
铁板烧:海鲜拼盘、杂锦烧肉拼盘
甜品:哈根大师细杯装雪糕
整体嚟讲,胃口唔算大嘅话,豪华二人套餐系几物超所值,有得食又有得玩,当系买一个日式旅行体验😋😋
推介:🐾🐾🐾🐾
价钱:🐾🐾🐾🐾