2017-06-03 212 浏览
呢一间Cafe由佢一开业到而家已经黎左好多次,由开头只系食甜品到而家会食埋佢个set dinner,平日星期一至四会冇咁多人,但星期五六日都会比较人多,可想而知水准系唔错既。讲番食物方面,今次同左两个朋友黎食,一人叫左一样野,朋友A个鱼堡有埋薯条同菜,薯条炸得好正脆脆的,朋友A就话个鱼堡唔错,我就冇试!朋友B就叫左set dinner都系鱼,除咗有好大块鱼之外仲有好多薯菜,朋友B系比较大食但系佢都话好好饱!我都系叫set dinner猪仔骨已经食过好多次,无乜特别差!而set dinner个磨菇汤同龙虾汤都唔系罐头货,百几蚊食到咁!真系好抵!最后我地叫左两个甜品share ,其实呢两个我都食过好多次!第一个窝夫真系好好食,松脆内软,真系好小食到咁正,一直保持水准 !第二个系份子雪糕加心太软,今次有小小失望,味道系ok既,但份量比以前小好多同埋太碎,如果可以大份少少同埋唔好太碎咁就Perfect 👍🏻最后特别推荐大家饮热情果茶同冻朱古力,老细话个热情果茶系佢哋自己煲,所以系好香同唔酸🍹,冻朱古力就用比利时朱古力整既,饮落唔太甜但有好香嘅朱古力味🍫真系可以一试👍🏻PS: 员工同老细都好ni
PS: 员工同老细都好nice 👍🏻👍🏻👍🏻

2017-06-02