2020-01-02 194 浏览
经过见到连侬墙已经好吸睛,身为YellowObject点可以唔去惩罚下佢地。呢间coffee shop我以前成日去,平日比较清静,但唔代表佢出品不好。相反地,是十分出色。虽然,相较创新咖啡的选择不算多,但要舒服的享受一下coffee time, Studio certainly is one of the best choices!!店员都好多靓仔靓女😳 因为今日有点肠胃不适,就无食Monster Breakfast, 事关真系好大份,未必食得哂😳 叫左个American All day breakfast, $105, 加埋杯咖啡绝对超值(Monster只贵$10蚊,当然更抵)。经典早餐差左个juicy大啡菇,就差好远了,事关个菇真系好正。奖项很耀眼,但都给香港人的心意比下去。在这里,不止给你一杯标致的拉花咖啡,还有是一种呼吸得到的心意。

店员都好多靓仔靓女😳

Super  All  Day  Breakfast  +  Capacino

2019-12-18
  • Monster All Day Breakfast