2022-04-20
大家去长洲都必定去打卡点~依个tst都开咗啦👯♀️仲要唔洗排至少半个钟以上👏🏽👏🏽🥭#芒芒角酪ʜᴋᴅ38芒果味唔算特出,略严乳酪味抢过芒果味🍓#莓莓角酪ʜᴋᴅ38呢个系一定𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿 𝗶𝘁𝗲𝗺‼️草莓味🍓同乳酪非常之夹,乳酪味偏酸嘅,加埋草莓嘅甜味,甜甜酸酸真系好醒胃, 芒芒角酪一样,底部都有紫糯米,紫糯米较硬身~𝚅𝚒𝚎𝚗𝚗看得再腍d仲好口应感‼️ 建议可先饮一啖,再搅匀后再饮~𝙾𝚟𝚎𝚛𝚊𝚕𝚕比较建议首次试饮要点莓莓角酪,如果唔系你都会有d失望⋯⋯饮一杯都几饱肚,仲有其他季节限定!有兴趣可以试吓💕𝗣.𝗦. 今次要多谢 jcpigpigzhu 话我知tst开咗,唔系又要迫去长洲饮啦😭😭如果大家中意俾个like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼~🥭长洲角酪 (尖沙咀)🍓尖沙咀广东道80号Cantonyama1楼120-121号舖
🥭#芒芒角酪ʜᴋᴅ38
芒果味唔算特出,略严乳酪味抢过芒果味
🍓#莓莓角酪ʜᴋᴅ38
如果大家中意俾个like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼~
🥭长洲角酪 (尖沙咀)