2020-04-06
Dinner Set for 2, 7courses = $398✦广岛烧.✦流心芝士御好烧.✦烟肉凯撒沙律.✦牛油带子.✦上级牛肋肉.✦汽水x2.✦柚子雪糕x2.-✧广岛烧:自己烧,步骤繁复,鸡手鸭脚,顾得头时顾唔到尾,搅到一锅粥,超级极级难食,得左两啖整件放弃.✧流心芝士御好烧:简单易整,每边烧5分钟即成,中间夹左三旧芝士,烧完的确有些许流心,唔错.✧烟肉凯撒沙律:烟肉要自己烧,无特别.✧牛油带子,略淡,无牛油味,还好.✧上级牛肋肉:腌料几香,可以.-❖呢个钱有得玩有得食,其实唔贵,但可能无食到个广岛烧,完全唔够饱.❖个广岛烧要烧完面糊,再烧佐料,反转佐料继续烧两分钟其实又要落酱汁炒好个面,然后同时再烧好啲蛋,将面糊、佐料、面一齐放上烧好既蛋上面,唔知系我地整得难食定本身难食,我俾10个呕🤢🤢🤢🤢🤢,放唔到入口,再见.❖服务态度好好,店员不断主动协助我地,例如教我地点整靓啲个御好烧;见面糊唔够主动帮我地再添;见多烟,主动帮我地拉个抽风落黎.❖如果黎食,极度建议只点御好烧
✦广岛烧.
✦流心芝士御好烧.
✦烟肉凯撒沙律.
✦牛油带子.
✦上级牛肋肉.
✦汽水x2.
✦柚子雪糕x2.
✧烟肉凯撒沙律:烟肉要自己烧,无特别.
✧牛油带子,略淡,无牛油味,还好.
✧上级牛肋肉:腌料几香,可以.
❖如果黎食,极度建议只点御好烧