2021-04-13 188 浏览
九龙城真系一个好难泊车既地方😩次次泊亲街都被炒牌,今晚同事揸车🙈咁佢唔介意泊街,我就当然乐意奉陪😋😋佢一早揾左呢间川菜,话食过几次都好食,咁我地就跟佢黎试下😆.🍴沙姜鸡脚$58前菜点左个沙姜鸡脚食,鸡脚都好难整得难食🤣所以不过不失,无乜特别。.🍴辣子肥肠$118几欣赏呢间既肥肠系会剪开晒之后洗干净晒先拎去炸,所以炸到每片都好脆卜卜又入味,辣椒既麻味好重,花椒味都好浓,加上份量好多,岩晒3-4人Share食..🍴干锅田鸡$138 食辣野又点少得干锅,要大量既洋葱青辣椒蒜头爆香炒+炸,摆入锅里面加火烧烧佢,上碟时个个「渣!渣!声」真系好吸精 ,田鸡件都几多手脚,唔会偷功减料得个身(无肉) , 可能我地叫左小辣,嫌佢唔太够辣,钟意食辣既要叫大辣先够😣.🍴孜然牛肉$88小炒黎讲,呢度都几平几抵食,大大碟肉都系收$88,孜然味超重+辣椒味浓,可能叫左大辣,我都觉得有d辣🤣牛肉经腌制之后好淋身又爽口。.餐厅都几好生意,系转弯位仲开埋分店,可能因为九龙城少川菜餐厅,但总括黎讲,价钱合理,份量都唔错,中意食川菜既可以考虑🤣🤣
🍴沙姜鸡脚$58

🍴辣子肥肠$118