2016-09-25
我同女朋友今晚去食呢间餐厅,表面睇落ok,但原来系唔好食既,服务态度都叫可以,但人多既时候,真系有问题!我地两个人去,见到有枱有人走就想转过去,但个侍应同我讲话个4人位有4个人book左,但我见到3张枱系两个人坐4个位,甘我就叫佢唔好上菜,我等位!跟住佢安排左另一张系果d两个人坐4个人位而肯让位出黎既枱(果d枱系由两张2人枱合埋),甘我就坐啦,一直望住果张枱,居然又系得两个人,仲要话book左添!跟住我一路食一路睇住果张枱,之后果个侍应仲过黎叫我话可唔可以去第张2人枱,因为出面有6个人,要加埋我地张枱先够㖞。甘果下我就问佢:你话果张4人枱两个人坐就得,我转完枱仲要转多次?!侍应:唔好意思呀,出面果6个人等左半个钟喇。我:甘你可以俾人"book左”张枱就可以甘坐,我转完枱仲要我转去就你第d客?!侍应:唔好意思呀,我地安排booking上有d问题。跟住我就一眼都唔想望个侍应,叫我女朋友去坐佢再安排既果张枱。唔讲佢服务态度,食既野本身已经唔系好食,398元既2人餐就得两个餐汤,一个前菜既5只酸辣鸡翼,一碟好似m记卖既通粉份量既长通粉,一碟牛排,两杯茶记饮品,两个小小既慕丝。牛排还可以接受,其
侍应:唔好意思呀,出面果6个人等左半个钟喇。
侍应:唔好意思呀,我地安排booking上有d问题。
唔讲佢服务态度,食既野本身已经唔系好食,398元既2人餐就得两个餐汤,一个前菜既5只酸辣鸡翼,一碟好似m记卖既通粉份量既长通粉,一碟牛排,两杯茶记饮品,两个小小既慕丝。牛排还可以接受,其他就完全唔得!
总括而言,野食难食都算,仲要有d甘既服务就真系完全唔值得去!