2024-10-22
要食建议直接散嗌串烧。1-2人餐,周年优惠要参考多D其他评论。1-2人餐$198,menu有前菜,汤,串烧x4,乌冬/饭,甜品。只要有质素,份量少就唔会系问题。汤同饭都只有一细碗,”2人”的话有少少难一齐去食。应该有更好既做法,分两细细碗?否则可能有人会觉得少不便。 周年优惠有其他留言评个牛舌芯似橡筋,唔似橡筋,但该晚感觉都少难𡁻。食完1-“2人”餐 + 周年优惠未够喉,再散嗌$600左右落楼。感觉散嗌相对性价相对较高少少,质素相对比较高少少。好食:玉子烧,鸡软骨。唔推鸡肾,牛舌芯,同其他评论同感,自己睇。好处:星期六日其他串烧铺,唔预约相对难有位置。“二把手” ,相对易有位置,位订无咁困难感觉唔到服务有咩问题,有service有态度。无咩hard feeling。下次可能要Openrice睇多少少食评
好食:玉子烧,鸡软骨。
唔推鸡肾,牛舌芯,同其他评论同感,自己睇。
下次可能要Openrice睇多少少食评