2013-07-08 308 浏览
寻日(7-7-2013 Sun)朝早等男友起身都几晏吓,唔食早餐食晏喇,我o地11点几至落楼,原本男友话食汉阳苑o既牛肉饭,我就带佢去英皇娱乐广场,点知o黎到地下至知唔系汉阳苑而系汉和,佢话咁唔食啦.于是o系附近睇,我话有几贵o既米饭班煮,佢话是但,咁入o黎啦.我拣o左$38.00o既马拉盏干粉鸡丝河午餐,要中汤老黄瓜煲唐排,饮热华田.男友要$47.00o既干炒猪扒意,加$3.00要冻好立克,亚姐好好人送佢一个汤,佢要罗宋汤.落完单,亚姐即刻o系o度勺两碗汤畀我o地.我o地饮喇,老黄瓜汤几甜㖞,而且好似冇味精;男友o既罗宋汤都好对版,唔错啊.然后两杯o野饮到o黎都正常冇乜问题.等o左一阵,干炒猪扒意到o黎,横竖我o地饮晒汤,就用碗仔分啦.意粉份量其实唔多,只因有5件猪扒o系o度,而且都剪碎o左.食到猪扒有啲柠檬同香茅味,几惹味,应该系腌过,肉都几松软,意粉亦够味而且唔太腍,唔错.我o地差唔多食晒,马拉盏干粉鸡丝河至到o黎,呢个份量明显多啲,不过我一食就食到啲油'益'味,呢个带少少辣,少量o既鸡丝系冇味,但被我o地发现有啲虾米好够味同好好味.环境:呢o度张张都系卡位设计,不过由于都系将餐

落完单,亚姐即刻o系o度勺两碗汤畀我o地.

然后两杯o野饮到o黎
都正常冇乜问题.

等o左一阵,干炒猪扒意到o黎,

我o地差唔多食晒,马拉盏干粉鸡丝河至到o黎,

环境:
呢o度张张都系卡位设计,不过由于都系将餐具收纳入枱底o既柜,张枱同座椅距离又唔够,我就撞亲大髀.
冷气开得都几大架.

味道分系3.5分
2013-07-07
$44.00 (午餐)