2021-10-07
之前成日见人打卡,今次终于试到,而且完全无失望,超级好experience! 所有员工都好友善,环境干净舒服,食物质素高,餐牌设计有心机!完全系物有所值!知道本身从好少位,所以早少少去,十五分钟到就位。最好系去到留电话等位,唔洗企喺餐厅门口等。因为系街铺,大热天时如果喺门口等都几辛苦。去到登记,差不多有位店员就会打俾你同你讲预返几耐时间返去非常之有礼貌。成个环境设计好简洁,系非常之舒服嘅日本风。虽然坐唔到榻榻米嘅位置,但靠墙位置一样正。单系睇餐牌已经觉得有心思,食物选择虽然唔太多但系每样都超吸引,真系拣得好辛苦。而且饮品都好有特色,样样都好想试。今次拣咗期间限定嘅蜜瓜蛋卷,绝对物超所值,大件精致,又好味!啲cream都有清新嘅蜜瓜。而饮品都好好饮,充满黄豆粉本身见到仲有个栗子甜品好吸引,但今日食咗午餐先去已经好饱,唯有下次先食。