2020-08-09
特式面食一定要试吓,9小时熬制汤底,无骨无腥鱼面鱼乌冬,含丰富维他命A及D,仲有蛋白质,听落好似几健康🤤。🔻小食拼盘 $98🔻有炸薯条🍟炸番薯条🍠炸鸡翼同双式春卷(墨鱼春卷+鱼肉春卷),真系好抵食👍🏻。最好食系番薯条,香甜番薯味🤤,成碟野食都系热辣辣,再配个松露沙律酱,正👍🏻。🔻凉拌面面 $68🔻鱼面有70%鱼肉,弹牙得黎又软糯,几有口感🤤。麻酱捞鱼肉面,加上3款餐前小食,好有食日本feel🤣🔻秘制脆鸡扒浓鱼汤鱼乌冬 $72🔻鱼乌冬就有50%,比鱼面口感硬的,汤底好香鱼味👍🏻,鸡扒香脆,睇落好似冇特别,但出奇地好食😋🔻桂花啤梨肉花茶 +$22🔻好靓呀,打卡一流🤣。桂花清香配上啤梨,好清新既感觉🤩,饮落口系啤梨既甜味🔻冻朱古力咖啡 +$10🔻卖相几靓,相对比较普通,唔太甜。总括嚟讲,无论鱼面定鱼乌冬都几好食,下次可以试下其他小食🤩
🔻冻朱古力咖啡 +$10🔻卖相几靓,相对比较普通,唔太甜。
总括嚟讲,无论鱼面定鱼乌冬都几好食,下次可以试下其他小食🤩