基本上全部寿司都有问题,问题多出于寿司饭上,简单形容就系松散,并唔系我唔识将件寿司打侧去用鱼肉那面点酱油,而系我用筷子轻轻夹起未点酱油已经散晒,先唔讲系咪用紧日本米,但所有饭都没有做寿司饭应有嘅黏度,饭粒也没有米香,寿司的寿司醋该有的微酸也是几乎没有,可能你会话只系一间回转寿司店,本来就没什么要求,但好老实讲成间店系主力卖寿司,唔该好心就先搞好的寿司饭先啦!另一个问题就系所有炸物,无论系炸鸡软骨,炸紫薯饼,炸鸡翼,炸日式年糕等等等等⋯,碟底张吸油纸完全比啲油浸到湿晒,夹起件炸物个底可以系比啲油整到冧晒,够竟系食紧油浸鸡翼定炸鸡翼呢?总结,食物质素差,收费又不是特别便宜,基本上同食垃圾冇分别!完全唔明白点解咁多人系出面排队啰!试过一次后,绝对唔会再帮衬佢。
基本上全部寿司都有问题,问题多出于寿司饭上,简单形容就系松散,并唔系我唔识将件寿司打侧去用鱼肉那面点酱油,而系我用筷子轻轻夹起未点酱油已经散晒,先唔讲系咪用紧日本米,但所有饭都没有做寿司饭应有嘅黏度,饭粒也没有米香,寿司寿司醋该有的微酸也是几乎没有,可能你会话只系一间回转寿司店,本来就没什么要求,但好老实讲成间店系主力卖寿司,唔该好心就先搞好的寿司饭先啦!