2016-11-25
彩虹沙冰,圆筒杯 $26葵涌广场,苹果干我真系少黎,事关要转车再转车,对上一次黎好似系N年前嘅事啦!听闻好似无咩大改变,唯一改变嘅系多咗好多小食店呀😆😆好啦,为咗食,苹果干又出动啦⋯⋯食咗好多好多😅食评依家野,一个一个慢慢黎啦😆第一个进攻嘅就系Little Jobs!!🌈🔫好啦,十个黎十个都会点嘅彩虹冰沙机关枪🌈🔫,苹果干我真系,真系想要,但其实一个人真系饮唔晒1000ml,唔好浪费,所以我最终都点咗圆形杯:500ml;拿拿拿,注意番下先,味道要自己倒嘅,每一个味道就代表一个颜色,整唔整到彩虹嘅靓就⋯加油啦😆味道方面有8种味道:荔枝,奇异果,波萝,蓝莓,蓝桔香蜜,士多啤梨,白桃,百香果;咁多种味道/颜色,大家真系谂好度好先落手呀,事关只限倒满一次,整衰咗无得返转头嫁!(杯方面有5种选择:鸭仔杯,自助冰沙杯,圆筒杯,水筒杯,枪形杯,放心慢慢拣,总有一个啱你嘅😊)同场加映:榛子挞 $28Little jobs 搞搞小玩意,今期推出挞~挞!有芝士酥皮挞,自拍芝士酥皮挞同榛子挞,芝士挞我就试个但榛子挞就想试试!注意,即叫即整,所以需要啲等候时间;首先,焗热个挞,跟住放一大挞嘅朱古力榛子做底,再
同场加映:榛子挞 $28
注意,即叫即整,所以需要啲等候时间;首先,焗热个挞,跟住放一大挞嘅朱古力榛子做底,再铺上新鲜即切嘅香蕉粒,再焗,之后再放上圆碌碌嘅棉花糖,焗呀焗,登登登,有得食啦!咪睇个样咁,就系一咬即脆,好鬼酥脆,既然咁酥脆,当啲香蕉同朱古力榛子会好合作嘅不齐流出黎(依个时候请你拎纸巾出黎抹抹咀👄)当你觉得啲香蕉有啲淡时,放心,朱古力榛子会即时补上,唔会令你失望,真系边食边满足同罪恶,罪恶啲咩?梗系我啲脂肪啦😆
P.S:欣赏店家做法,凭杯添饮减$8,既环保又减低成本,WinWin👍🏻;同埋自己泡制饮杯,多咗机会比小朋友去试去学,唔错嘅做法!