两个人中午walk-in 前往,成个场好静,最多只系三、四枱,但员工至少有十个,企哂出嚟扬声说话而非工作,站在客人立场上认为非常滋扰。期间一男一女上前,女似系经理,喺未问过客人嘅情况下失惊无神拎电话出嚟影,话要「帮」我地影食物相,但事后并无发回相片,令人感觉佢哋只系想自己「帮」自己影。而且非常失望嘅一点系,本来抱著可以享受吓「DIY大阪烧」嘅乐趣,入座时亦有再三提醒店员,结果所有食物都系煮好哂上,座位前嘅铁板只系用嚟热住啲食物。如是者我忍唔住手即刻上OpenRice 望吓千房(旺角)依间餐厅嘅食评,见到都有唔少正评,再望吓中评同负评,先发现我都感同身受。抱歉并无影到食物相,因为当时已经无哂心情,只想快手食完离开。我哋点咗三样嘢,和牛、大阪烧同广岛烧,食物质素上认为绝对有好多更好嘅选择。依间餐厅,无下次。

依间餐厅,无下次。
2019-04-15