2023-10-22
彷如置身于外国 高性价比Chill餐厅🥂餐厅装修好靓 好有格调一入去已经俾个Live Band 舞台吸引住🪩适逢weekend真系有live show表演🎤好多食客都会同台上嘅Singer互动气氛相当好 👏🏻🙌🏻🌟入东涌行完Outlet当然要去揾好嘢食!超肚饿俾小妹揾到间高格调、有live music嘅餐厅🤩🌶️A Tavola Nachos无论饮品同食物都性价比都好高,由期系我最钟意嘅Nachos!牛肉肉酱味道超浓,配搭酸忌廉、牛油果酱、芝士真系宇宙最强小食🥹(但系份量大到同Main course冇分别)🥗Fresh Bussata With Tomato为咗减低罪恶感,叫咗个沙律中和一下🤣Bussata🧀配蕃茄,下层配新鲜沙律菜加埋黑醋汁食,Freshhhhh👏🏻🍕Pepperoni Pizza最后pizza当然唔少得啦,系厨师即场制作手工Pizza,今次我哋拣咗个thin crust 🧀批边好脆!劲多芝士,食过停唔到口😋🥂Drinks-Strawberry Smoothie -Somersby
餐厅装修好靓 好有格调
一入去已经俾个Live Band 舞台吸引住🪩