星期日早早就安排自己入元朗,为既就系佢👉🏻 @bravajava.hk ,蓝白色调走葡萄牙风格,感觉好清新!!除左店舖装修特别之外,令我最期待的系佢地既All day Breakfast💕❤️‍🔥BRAVA BRUNCHIN❤️‍🔥$138烟三文鱼|牛油果 | 焗豆 |炒蛋 |大啡菇|香草薯粒|蕃茄| 贝果Bagel Options 贝果可选:Plain 原味/ Blueberry 蓝莓+3/Jalapefio 墨西哥辣椒+3超级人气之选✨无论款式同颜色都非常吸水,当然贝果是最大吸引力,我选择左蓝莓🫐口味,口感烟韧又有蓝莓香甜,涂上少许cream cheese 已经非常满足😌整体用料好新鲜,大啡菇味道不错,熟度也很合适❣️BRAVA BACON $128香草肠| 烟肉| 焗豆 | 炒蛋| 大啡菇 | 香草薯粒| 蕃茄 | 意大利软包转黑松露炒蛋 +$10转牛角包窝夫 +$10难得入到黎一次过试哂二款All Day 🥰加$10就可以转牛角窝夫,香草肠好有口感好浓香莫味道,烟肉🥓煎得够香脆,质素真系很好,绝对满足喜欢食All Day 既朋友🥰开心果巴斯克芝士蛋糕 $78开心果口味大热,依个巴斯克

❤️‍🔥BRAVA BRUNCHIN❤️‍🔥$138

BRAVA BACON $128

转黑松露炒蛋 +$10
转牛角包窝夫 +$10

开心果巴斯克芝士蛋糕 $78
开心果口味大热,依个巴斯克除左系软滑流人之外,重点系香港人食甜品最佳评价👉🏻唔系太甜😂,大家都知果仁类甜品好容易就会有过甜,相反这个甜度好适中,而且仲有好多开心果碎增加感,食完真系极大满足!!

Cold Brew White $65
好香滑,有一股独特的味道👅同平时饮到的有点不同,建议大家可以一试!!
Cold  brew  white

Cappuccino $38
原来我想点Caramel Cheese Coffee架🥹可惜当日没有提供,我估系比机会我再去多次,饮到为止🤣

** 星期日都几多人,建议大家早一点!
** 设有加一服务费

👅味道指数:4.8/5
💰价格指数:4/5
💁‍♀️礼貌指数:4/5
🌻推荐指数:5/5

📍
BRAVA JAVA COFFEE & CO. (元朗)
元朗西菁街23号富达广场地下118号舖

Follow me💪
Follow me🌟
Follow me🫶🏻

如果喜欢我既分享,请给我的post♥️及追踪我@foodie_milktea_hk,谢谢支持💕

Cold  brew  white
  • BRAVA BRUNCHIN 全日早餐