2017-02-27 237 浏览
老公帮我提早庆祝生日,一共7大1B ,谂住多啲人食可以试多啲野。一入到去,装修唔错,我有架Bb车,职员都帮我安排到个方便泊车既位置。👍🏻职员同我地讲有张单要加$50先可以任食,如生蚝,钟意食生蚝既我地,当然要加!! 饮品我先要左我最中意既Qoo~ 真系唔错,而家无几间有Qoo饮~ 仲要我中意既香蕉奶奶🍌🍼,老公要左个乌龙茶,其他人要提子汁🍇。食得放题,首要当然要先点刺身🐟⋯⋯当中唔少得我最喜爱的虾虾虾🦐,基本上,每次都至少食30只!😋 仲要点下其他唔系重点既食物 如炸物 小食(笔者系生食爱好者,放题时,好少食熟食)入左纸,基本上唔洗3分钟,已经上枱。论时间,真系好快! 虽则话系一早整定,但咁快到,唔系间间做到👍🏻 讲番我个至爱刺身~ 我地点左三文鱼,八爪鱼,马刀背,带子片等(当中包左啲要加$50先有)新鲜还可以,但略厌刺身有冰,冰到未溶雪完全食唔到。 但原来加左钱,系有多一款虾,分别系大细之分。味道就可能雪左耐啲,就鲜味争啲。 因为要凑女关系,相都影唔到😭😭😭生蚝就细细只,有啲就鲜啲,有啲就有啲「梅」,呢啲就睇睇数,我就好睇食到既都系鲜。不过中意食大只既,就唔好预系呢度食啦,始终$5

新鲜还可以,但略厌刺身有冰,冰到未溶雪完全食唔到。
因为要凑女关系,相都影唔到😭😭😭

生蚝就细细只,有啲就鲜啲,有啲就有啲「梅」,呢啲就睇睇数,我就好睇食到既都系鲜。不过中意食大只既,就唔好预系呢度食啦,始终$50货,你都唔会谂俾啲酒店级既你。

寿司方面,都有啲可以选择,如鳗鱼,芥末八爪鱼等等 。海胆刺身就无啦,军舰都唔错,起码有半旧都系海胆,算唔错啦,而且都算系新鲜,无出水同变色。
炸物方面,都有鸡翼,炸蚝等等 。 味道尚可,胜在细细件,唔会食一旧就「漏」晒
,食多几样都得。
朋友仲有order 乌冬,拉面,锅物,佢地意见系不过不失。

有啲失望既系无粟米同我最爱既枝豆
无黎到(可能就到9点),但我都有食到雪糕,而朋友order 左个日式甜品个样都ok. 我叫左个焦糖菠萝确实唔错

总评:
本来意为啲虾好正,系有多种类(仲有泰式生虾),但雪太耐,味道一般
。略厌款式太少,寿司等可以多一啲选择,如果唔系太要求多款式既,都未尚唔系一个选择。空间感还可以,朋友一同gathering 都可以。
2017-02-26
庆祝纪念