2019-07-11 36 浏览
是日九龙游行,细妹拖住疲劳身驱黎揾我同老公食个饭,大家都想饮杯酒,系openrice见到食评有生蚝白酒set,就被吸引住,决定一试。环境:我地walk in,入到去要坐门口位,因为其他客人book左枱,门口位就坐得冇咁舒服啦,对正风口位,吹到头痛。服务:首先menu比唔齐,我系开住open rice食评黎问佢呢个果个餐牌有冇,准备不足。经理好似咩都唔知,咩都要问番厨房。其实当晚唔多客,最多得3,4枱。见到经理企系当眼位置禁电话,我嗌佢都睇唔到,要厨房同事叮佢,呢到扣左啲分。食物:我地点左个2人生蚝白酒set,咸蛋薯条,牛排既dinner set,龙虾浓汤意大利饭。整体都不错。okay热辣辣,少少咸蛋香唔会over,配埋茄汁几好食。生蚝白酒set,生蚝新鲜,带少少海水味,白酒系原枝上,唔系比得果一杯,都okay嫁。不过个人白酒就麻麻地啦,唔系咁钟意果阵酸味。set dinner入面既前菜,系迷你份量,仲以为一个set入面点都会有碗餐汤,点知汤都系迷你份量,咁计既话性价比有啲低…但味道可以的。肉眼扒,我地叫左5成熟,煎得好好肉好爽龙虾浓汤意大利饭呢个系我地一致认同好好味,唔会好咸好浓,值得

okay
热辣辣,少少咸蛋香唔会over,配埋茄汁几好食。

肉眼扒,我地叫左5成熟,煎得好好
肉好爽

龙虾浓汤意大利饭
呢个系我地一致认同好好味,唔会好咸好浓,值得一试。

3个人埋单系大约$1050。