2015-08-31 409 浏览
虽然系地图望落去餐厅好似离地铁站有啲距离,但原来五分钟真系可以行到去!可是帮衬嘅日子落滂沱大雨,几经辛苦先去到餐厅。食物嘅选择唔多,但最紧要系贵精不贵多!完全冇谂过$58嘅意粉会有餐汤跟,虽然系好普通嘅西兰花忌廉汤,但绝对唔马虎,都算几creamy.个长通粉比我想像中突出,个酱调得好惹味,浓烈嘅番茄味之中带少少辣,十分开胃。个all day breakfast 超级丰富,已经冇叫最夸张𠮶个款式,但依然有好多款食物,仲要好多都系打孖上,份量超级足够!个薯饼同香肠尤其出色好味,蛋亦都炒得几嫩滑。唯一不足嘅系个汉堡扒,太过干。个士多啤梨酱搽面包一流。当然不得不提依度嘅招牌沙冰,就咁睇个样就好吸引。热情果嘅味道淡淡地,感觉好舒服,而且份量几多,可以饮足一餐。环境舒适,唔会太嘈,仲要星期一至日嘅dinner都有得book位,应该好快会再嚟帮衬啦!

西兰花忌廉汤

香辣烟肉茄汁长通粉($58)

Paradise energy ($88)

热情果沙冰(+$15)

2015-08-29
香辣烟肉茄汁长通粉($58)
Paradise energy ($88)
热情果沙冰(+$15)