2023-04-28 44 浏览
呢间Cafe真系唔明点解长期唔会爆场,明明佢啲嘢食几好食,室内环境坐得舒服,而且性价比高‼️首先系两碗汤已经令人刮目相看,汤入面有一粒粒蘑菇碎,完全冇偷工减料,而且落咗淡忌廉,有弄浓嘅蘑菇同忌廉味☕️🌟All Day Breakfast 呢个应该系我食过有史以来最大份嘅全日早餐🤣但佢差不多样样都食到我哗出声,肠仔有爆浆芝士超好食,佢嘅沙律同薯条都冇得弹,而且炒蛋真系非常滑,有啲冲动想问佢点样炒到啲蛋咁滑🤣只系个窝夫千祈唔好摊冻咗先食会变淋🌟鸭髀意大利饭呢个饭卖相虽然只系一般,但食落去完全系另一件事,啲饭调味好惹味,之后我只鸭髀整碎捞落啲饭到,直头升华咗一个层次,因为啲鸭肉有啲喊但系好淋,捞埋一齐真系出奇地好食‼️

🌟All Day Breakfast

🌟鸭髀意大利饭