2017-04-28
寻日见到网上有媒体介绍呢度既午市套餐,今日就即刻同朋友走左去试,点知...好失望...入到去坐低,午市menu都无人比我地,要去隔离台自己拎,都算。睇番媒体介绍,呢度既午市套餐应该有前菜+主菜+主食,而睇番Openrice四日前既餐牌相片亦都系咁写,但我地今日去到,张餐牌同一个价钱,但前菜就无左,咁系咪即是设计张餐牌比媒体介绍晒之后,就换另一张餐牌比食客?我地就揾个员工问,点知佢话餐牌3日前已经换左,仲黑口黑面咁。到我地想落单,问下员工咩系苍蝇头,佢答完就自己走左,连单都无帮我地落,真系未食就已经一肚气!落单后,等左接近20分钟先有食物,食物唔太够热,炸排骨比摊水浸住咁,个皮淋晒,盐酥鸡都淋淋地,而担仔面系淡到要系咁加辣酱(全餐个辣酱最好食),珍珠奶茶仲夸张,个饮筒同个杯一样高,好似要成块面塞入去个杯饮咁。期间都有位小姐问番我地意见,不过唔知系咪意见接受态度照旧。Anyway, 之后都唔会帮衬。