2024-04-16
今次写comment 真系第一次,因为都好深刻要记录一下: 这间餐厅的服务态度真系不敢恭维,我坐低叫了一杯咖啡,一个意粉,杯咖啡到咗后,我问waiter 拎糖,佢当时个样好愕然,不过都有比我,不过我谂啡糖唔系应该放喺枱比客人决定落唔落? 冇耐我就听到隔篱枱问waiter 攞咖啡糖, 然后waiter 话我哋咖啡用日本奶冲唔需要落糖 ! 𠮶时我明喇~ 唔怪得我当时个waiter 咁唔愿意比糖我啦! 劲多唔情唔愿比咗一包糖我! omg 成个过程我觉得感觉好差 ! 然后 食食下有人走埋嚟话我用餐时间差唔多完,我话我仲想叫嘢食,个waiter '话’’冇喇! “因为你用餐时间已经完,呢间餐厅当时只有3,4成人左右,唔明点解咁冇礼貌叫啲客人走!当时𠮶个waiter 行埋黎𠩯好冇礼貌! 好似我得罪咗佢咁! 我心谂你间餐厅又唔系爆晒人,仲要咁冇礼貌叫人走 ! 真系食完都一肚气~然后埋单要行出去埋单,食嘢又系自己落单,仲要出到去应该系老板收钱,个样好似杀死人咁! 好似欠左佢咁,然后呢啲服务态度要收你加一我真系唔识欣赏呢间餐厅!就算几好食都唔会再嚟~何况仲要系劲普通真系贴钱买难受! 记得嚟食嘢只有75
真系贴钱买难受! 记得嚟食嘢只有75分钟好自己识得走人呀~