2022-08-31 108 浏览
从未试过咁差嘅体验 话说当日同朋友打完波去食野 路过元朗哩间麻辣嘢 想话间舖个名几得意就入去试下 当时我地打完波就人手一支野饮行左入去坐低 之后叫个职员落单 落左两个送之后念住落多个嘅时候 个职员一句‘落左咁多先!’转身就走左🙃 但又唔见间嘢好忙 个侍应走左之后其实去左揾同事倾计仲有样嘢就系唔知点解由入店个刻 周围d侍应就系咁望住我地 直到我朋友口渴念住饮啖自己带嘅野饮时 个侍应即刻喝停我地话‘我地舖头唔比食外来嘢㗎!’ 之后我地就周围揾 揾左好耐先见到有张‘A4纸’ 贴左系雪柜隔离写住蚂蚁大细嘅字‘禁止外来食物’🧐 哩刻我先知点解佢哋系咁望住我地跟著个fd就问d野饮卖几钱 之后就见到$14罐可乐 $20支野饮 仲要正系得d汽水同酒可以选择 想饮其他都唔得 想要杯水又正系得热水 间野全部都系辣嘢 我都叫左你几百蚊野食啦 比我饮啖我自己带嘅水都唔得?最后都系吞唔到啖气落肚 打算唔饮野自从个侍应喝停左我地一次之后 周围d目光就更加夸张 一路食野d侍应就一路mon住 搞到冇晒心情 中途个fd顶唔顺念住饮嘢 点知个樽盖都未扭开就比人喝停左😂 之后时不时仲有佢哋比嘅说话听 最后d野食冇食晒就走左

自从个侍应喝停左我地一次之后 周围d目光就更加夸张 一路食野d侍应就一路mon住 搞到冇晒心情 中途个fd顶唔顺念住饮嘢 点知个樽盖都未扭开就比人喝停左😂 之后时不时仲有佢哋比嘅说话听 最后d野食冇食晒就走左 真系极差体验

总结 态度极差 食物质素尚可 不过不会有第二次