2011-11-01
早於一星期前訂位跟朋友來吃這裡的semi buffethostess即刻帶我們入座,十分有效率!聽waiter哥哥介紹了menu之後就點了兩個主菜!之後即刻大胃王朋友即刻進攻seafood bar有生虬salad cold cut魚生 smoked salad 生果等等不能盡錄最正都係d oyster 有個廚師即開!保證新鮮!鮮甜俱備! $268+10%呢個價錢食佢一打已經回左本!!仲有d煙三文魚都係自家制!沙律吧夠新鮮,海鮮夠鮮甜,和值得一提既係呢d server主動性好高!又會幫我加水又會十分主動!食完頭盤都差唔多飽晒!個主菜我地點左一個beef cheek同一個salmon!都好正不過唔記得左映相!個beef cheek炆得好淋好入味,三文魚煎得皮脆肉滑,係我食過最好食嘅三文魚!食到飽飽之後飲埋杯咖啡,好滿足ge一餐!總
hostess即刻帶我們入座,十分有效率!
食完頭盤都差唔多飽晒!
食到飽飽之後飲埋杯咖啡,好滿足ge一餐!
總