2022-05-31 174 浏览
朋友强烈推介嘅PIZZA MARU成日都见到周围嘅朋友不停encore呢间慢几十万拍嘅我终于行动 特登去一试 😂食完真系好后悔点解迟迟都未黎食过 因为 真系 好好食 …终于明点解我朋友时不时都食🥹______________________________〰️ 群蟹派对 10” $𝟭𝟲𝟴 + 芝心边 蟹肉•鲜虾•紫洋葱•灯笼椒•粟米•木鱼丝•蘑菇PIZZA嘅选择真系好多 选择困难症表示好辛苦连批边都有三款选择 仲有招牌嘅瀑布拉芝加哥PIZZA第一次食唔想太heavy太多芝士 就拣咗经典pizza (不过都系加钱转左芝心边🤭呢款系番茄酱底 再加上BBQ•酸忌廉酱•意大利香芹调味配上蟹肉同鲜虾 所以食落都好fresh唔会漏特别钟意加钱转嘅芝心边 好彩有转!批边食落口感烟韧 芝士味浓之余仲带面粉香!〰️ 蜂蜜牛油秘制炸鸡 $𝟭𝟭𝟴本身谂住佢哋主打Pizza 都犹豫紧叫唔叫炸鸡不过 好彩最后有叫到蜂蜜牛油呢款佢系即叫即炸 影完相啲炸鸡都仲系热辣辣🔥外层炸粉厚度我会话刚好 食落好 酥 好 脆!中间嘅鸡肉好嫩带肉汁 本身嘅调味都已经好好其实就咁食个炸鸡已经好好食 调味粉令佢更加出色个蜂蜜牛油系调味粉状

朋友强烈推介嘅PIZZA MARU
成日都见到周围嘅朋友不停encore呢间
慢几十万拍嘅我终于行动 特登去一试 😂
食完真系好后悔点解迟迟都未黎食过
因为 真系 好好食 …
终于明点解我朋友时不时都食🥹

〰️ 群蟹派对 10” $𝟭𝟲𝟴 + 芝心边
蟹肉•鲜虾•紫洋葱•灯笼椒•粟米•木鱼丝•蘑菇

PIZZA嘅选择真系好多 选择困难症表示好辛苦
连批边都有三款选择 仲有招牌嘅瀑布拉芝加哥PIZZA

呢款系番茄酱底
再加上BBQ•酸忌廉酱•意大利香芹调味
配上蟹肉同鲜虾 所以食落都好fresh唔会漏
特别钟意加钱转嘅芝心边 好彩有转!
批边食落口感烟韧 芝士味浓之余仲带面粉香!

〰️ 蜂蜜牛油秘制炸鸡 $𝟭𝟭𝟴

本身谂住佢哋主打Pizza 都犹豫紧叫唔叫炸鸡
不过 好彩最后有叫到蜂蜜牛油呢款
佢系即叫即炸 影完相啲炸鸡都仲系热辣辣🔥
外层炸粉厚度我会话刚好 食落好 酥 好 脆!
中间嘅鸡肉好嫩带肉汁 本身嘅调味都已经好好

其实就咁食个炸鸡已经好好食