2009-05-27 2 浏览
左拣右拣,唔知食咩好,见简单厨房个名几好,而且有甜品display,就拣咗佢,点知系后悔嘅开始...叫咗一个午餐芝士三文鱼焗饭 其实得个炒饭底可以食...D芝士好漏,又唔香,又无咩芝士味。D三文鱼重衰,有阵腥味一个甜品,waffle+雪糕,问佢可唔可以「后上」,定要迟D叫,个待遇就话:「而家叫埋la」点知个甜品最早上,咁不如你同我讲无「后上」服务la,个雪糕又唔可以放住唔食...最重要系个甜品唔好食。D雪糕起冰,个waffle唔热唔松,好干重叫咗一个meau上嘅菜式,香草杂菌天使面, 等咗咁耐先上,以为好D la, 点知最差e个D意粉一pat pat咁,D菇有㶶味, 重要成碟都好油...唔讲我以为系油浸意粉D服务都唔好,侍应叫极唔应,上菜慢,等咗成20分钟先上到菜。2杯饮品明明一样,又开始时上一杯,另一杯问咗几次,差唔多唔食(D食物质素无可能食得晒,所以唔会食完)先上。其实当时客人唔算多,无理由可以慢成咁。就算人多都唔系藉口十问九唔应,答都唔答一句我4:20入去,最后5点前,佢话last order, 问有无嘢加,当时杯饮品都未到。过咗一阵,个侍应就逐台叫卖单,唔到$150唔可以签卡.

叫咗一个午餐

一个甜品,

重叫咗一个meau上嘅菜式,

我4:20入去,最后5点前,佢话last order, 问有无嘢加,当时杯饮品都未到。过咗一阵,个侍应就逐台叫卖单,唔到$150唔可以签卡...OK...但等佢找钱都等咗好耐,无次序可言。附近2台走咗,我哋重等紧

总括而言,比钱我都唔会再去!!浪费时间、金钱、胃嘅空间
香草杂菌天使面.本来唔打算影相,但真系太差la...
其实系油浸天使面=.="
2009-05-24