2025-01-07
店员服务态度真系差到极点,我今次去嘅时候大概系下午三点,入面只有一个后生女店员,当时见佢准备紧自己嘅下午茶食紧。当我哋坐低起位之后,准备叫餐之际,就同坐咗喺隔篱枱望紧手机嘅女店员讲唔该一个A餐同B餐,个后生女店员望都冇望过我哋,继续望住佢部手机萤幕,然后问我哋B餐系唔系食意粉𠮶个餐?我心谂黐线咩,咩服务态度啊?我哋落餐你都好应该攞纸同笔或者企喺我哋隔篱听住我哋想嗌咩餐!OK落完单唔够1分钟,竟然同我讲B餐冇意粉,你会唔会转饭? 𠮶下已经反晒白眼。。。。乜嘢食物材料唔够你又唔落闸,你咁忙住食自己个下午茶,你又唔落场?个后生女店员一脚踢,跟手就去煮我哋两个餐,重点嚟啦,由于呢间餐厅系open kitchen关系,一入到餐厅,已经劲大浸油烟味,闻落好反胃,梳化虽然系粉红色,实情非常多头发在梳化上,10分肮脏。我哋到后生女店员一到煮嘢食嘅时候一到疯狂咳,我就喺度犹豫究竟咳嘅时候有冇将细菌咳落我哋嘅饭上面,唔够一日我哋都病咗。点解呢间餐厅仲有有人帮衬㗎!我真系唔会再帮衬之余都会叫身边嘅朋友千祈唔好去。