2021-04-24 245 浏览
真系唔明点解会有好评😳本身其实想起隔离既urban coffee roster食个brunch.. 但见咁多人排队,就去左呢间本身谂住会好食+好chill既 餐厅试食(两间都无食过)我地一人三行点左以下既野食+饮品:1) cesar salad 呢个ceasa salad就好似张相既颜色咁dull, d菜全部都系黄牙白(仲要无切开),西班牙火腿仲差过自己系百佳买(无味),d法包硬到石头咁🤧,d沙律酱完全无味架点解可以百几蚊都可以质素咁差... 2) smoked salmon (brunch) 呢样系全餐最正常既一碟,我谂最好食既应该系d菠菜,似番菠菜味道,只蛋都煮得靓,但无蛋味😳,个包同m记既烟肉蛋汉堡既外皮一样,但我谂m记仲好食dd3) dippy dog其实系炸粉+1条肠,条肠系有肠味,无其他味架喇4) grilled chicken thigh35蚊一串既烤鸡串,其实唔算贵,初初仲比佢个样呃到一秒以为唔差,点知咬落去好多筋,其实真系唔似鸡肉,唔知咩酱黎,无味架😱5) latte唔够热,我真系唔知点解可以收40蚊,无拉花较算,仲差过starbucks好多倍,应该唔可以拎starb
真系唔明点解会有好评😳

我地一人三行点左以下既野食+饮品:

1) cesar salad

点解可以百几蚊都可以质素咁差...
Cesar salad

2) smoked salmon (brunch)
Smoked salmon

3) dippy dog
其实系炸粉+1条肠,条肠系有肠味,无其他味架喇
Dippy dog

4) grilled chicken thigh
Grilled chicken thigh

5) latte
唔够热,我真系唔知点解可以收40蚊,无拉花较算,仲差过starbucks好多倍,应该唔可以拎starbucks比较,因为连大家乐都比唔上🙈
Latte

6) Cappuccino (一样,唔够热)
7) mocha(饮到有朱古力味,但都系唔热)

Total : HK$510

总括黎讲,其实只系食个环境😳
可以唔驶试

2021-04-24