2009-09-09 27 浏览
呢间野真系好唔掂!!!𠮶日系同女友&朋友系美丽华行, 行行下肚饿就入左呢间食个门口系几吸引, 不过入面啲员工同野食就......我地拣好食咩, 就叫个waiter过黎落order, 佢两手空空咁走过黎都无咩 (因为平时餐厅应该用簿仔写低), 点知落完order佢就咁行开左企埋一边!! 佢态度好有问题! 我女友过左阵谂住改order, 叫左waiter过黎, 之后个waiter竟然同我地讲我地无落过order!!!!!!! 要再嗌过... 咩事?.?我嗌左个蛋猪扒饭, 女友嗌左寿司定食, 我朋友嗌左鳗鱼饭啲寿司超快黎到, 好明显整定.....但系𠮶两个饭我地等左成九个字!!! 女友食完都未到! 摧左好多次!! 次次啲waiter都好hea咁行过黎, 听完我地摧佢就行开企系度唔知做咩??????好彩我地唔赶时间, 所以等𠮶阵吹下水但系隔离枱有一对情侣 (应该系), 个男既食寿司定食, 好快有得食, 但系个女既就嗌饭, 同我地一样等左好耐个女既等左半个钟度就叫个waiter过黎话要cancel左个饭!之后个waiter好唔愿意咁, 所以个女既话要佢地最大粒𠮶个出黎, 狂闹佢!! 闹服务差 野
呢间野真系好唔掂!!!

𠮶日系同女友&朋友系美丽华行, 行行下肚饿就入左呢间食
个门口系几吸引, 不过入面啲员工同野食就......

佢态度好有问题!
要再嗌过... 咩事?.?

我嗌左个蛋猪扒饭, 女友嗌左寿司定食, 我朋友嗌左鳗鱼饭
寿司超快黎到, 好明显整定.....

好彩我地唔赶时间, 所以等𠮶阵吹下水
之后个waiter好唔愿意咁, 所以个女既话要佢地最大粒𠮶个出黎, 狂闹佢!! 闹服务差 野食慢!! 拍晒枱!!

个饭个外型ok既.... 不过啲饭一旧旧, 唔知点食.......

其实间野有成差不多十五个waiter企系度, 有啲倾计 玩手指!! 完全唔使做=.=
2009-09-06