本来打算去祥正饭店,,,点知冇开....要一月六号先开甘见肚饿,去附近一间食...........叫左六样野 上枱个时冻冻地,,,,,,,,冇蚬味D蚬又细只 冇辣味冇"获"气 好似碟蚬甘 又系冻既 终于有样野食系热的!!!! 但系一D沙律酱的味都冇 似系一块块猪排搽左D白色的酱 我第一次食桶蚝系甘难食 一D蚝味都冇 又咸wo~~~蒜蓉炒白菜冇蒜蓉香 得D鸡粉味食晒以上D野个虾都仲未到 隔离枱的蒸扇贝都到左 我地忍吾住追 但发觉"留"左单 等等等等等 终于到了 点知又系得过咸字 一D蒜蓉味都冇 似豉油蒸虾虾又细只 D肉又吾实 到服务 仲衰!!!!除左落单个个人 冇人系会应你架...... 落𩠌的时候冇人会叫你小心 或者睇后 吾想"碌"亲自己要醒水喇! 落沙拉骨个位姐姐 见到我地碟炒蚬同炒圣子 食完得D壳同碟 望一眼 就行左去 要我地自己放去后面 我吾系要五星级服务 但吾使连碟都要自己执挂??!!总结: 只此–次!!!
本来打算去祥正饭店,,,点知冇开....要一月六号先开
甘见肚饿,去附近一间食...........

叫左六样野
差 ‧炒蚬

差 炒圣子

好似碟蚬甘 又系冻既

沙拉"骨"

终于有样野食系热的!!!!
但系一D沙律酱的味都冇 似系一块块猪排搽左D白色的酱

差 姜葱桶蚝

我第一次食桶蚝系甘难食 一D蚝味都冇
又咸wo~~~

蒜蓉炒白菜
冇蒜蓉香 得D鸡粉味

差 蒜蓉蒸虾

虾又细只 D肉又吾实

到服务 仲衰!!!!
我吾系要五星级服务 但吾使连碟都要自己执挂??!!
总结: 只此–次!!!
2011-01-01
庆祝纪念