2021-12-24
话说今日陪只公落得宝顺丰攞淘仔野,之后见肚饿想食D野先走,但系吾想又食foodcourt野,肥仔米线谭仔个D又吾岩食,正想走既时候忽然发现左呢头开左间新野叫公子茶座🤔见个名几得意,又见到里面都坐左D人,就拖埋只公入去试下间野望落D装修好老土好怀旧feel,尤其系水吧上面块大牌,都有D似细个见到个D茶档但系个餐牌劲玩野lo,得几样野拣,又未到下午茶无鸡比食我问个潮童look既哥哥(应该系老板)有无咩推介,佢好有心机甘推介左个加厘吉列猪扒饭俾我食,只公话吾饿就甘叫左个丁面餐老实讲,丁面好难难食,但系哥加厘猪扒饭坚有惊喜原来系日式加厘,吾系上颓汁,仲食到有洋葱粒有肉粒吉列朱炸得够干身,热辣辣上好好味😋只公都忍吾住抢左旧黎食😩虽然D饭就硬左小小,不过捞埋D加厘食无投诉啦😋😋见隔离左右D人食紧煎肉饼饭都清晒只碟,呢间野肯定有下次😉好想食炸鸡比呀🤤🤤临走前老板哥哥话夜晚仲有小菜食tim,吾同讲法wo又😃吾错既新发现!
临走前老板哥哥话夜晚仲有小菜食tim,吾同讲法wo又😃
吾错既新发现!
咖喱吉列猪扒饭