餐厅: 丼丼屋 (荷里活廣場)
资讯:

2018-10-12 274 浏览
丼丼屋呢两年开到周街都系,但我平时都好少食,因为觉得少少贵。由于太耐冇食,今日心血来潮突然想试一试佢有冇咩变化,Menu我都冇认真睇就入左去啦。😂点知非常有惊喜!-我本身好钟意食滑蛋xxx, 平时呢通常会拣滑蛋猪排,冇会拣滑蛋牛,最尾先会拣滑蛋鸡(因为大部分都系超难食既雪藏鸡胸肉)。望一望menu, 见佢写到个 名古屋鸟开亲子丼($83)(滑蛋鸡)咁巴闭,咪试一试啰,预左中伏!点知咁好食😍😍鸡肉真系如佢所讲,非常弹口,同埋鸡味好浓,又冇咩雪藏味。蛋就真系好正,佢系滑蛋再加半熟既蛋,所以比就咁食滑蛋口感更滑。真系极力推荐大家唔好再食普通滑蛋鸡,要食就食呢个。😊朋友叫左个十胜带广名物豚丼特盛($108),再加玉子卷定食($25)。佢话个份量岩岩好,岩岩可以一啖猪一啖饭咁食。豚肉烧得好香,咬落去油香出晒黎,熟度岩岩好唔会老!难怪menu又咁极力推荐~玉子卷我就试左旧,里面有少少黑应该整左好耐,所以就差少少啦。但丼丼屋丼饭好味就够啦,系咪?😜😜总体而言,虽然价钱唔太平,但佢有贵既道理。佢真系比真才实料你,唔系食垃圾😜😜😜😜可以一试!我都会再黎食名古屋鸟开亲子丼🤤
名古屋鸟开亲子丼

十胜带广名物豚丼特盛