2018-09-01
黑松露酱意式马斯卡普芝士夹心Pizza哩个就系攞奖既黑松露Pizza,餐厅介绍原来系可以有3个食法:1️⃣ 原汁原味就咁食2️⃣ 点提子果醋3️⃣ 提子果醋加沙律菜3款食法个口感都唔同,好新奇既口味。另外真系有好多好香既黑松露。香煎法式鹅肝配苹果沙律又食鹅肝喇!今次哩个鹅肝系配餐包一齐食,唔油腻又厚肉。仲有甜甜地既焦糖提子干🍇、沙律添作配搭。整体食完都唔会油腻到食济😍白酒忌廉汁烩纽西兰青口前菜除咗食鹅肝之外,仲叫左青口。一份有6大只,青口肉好大旧,忌廉汁好creamy,好食!自选车仔意粉主菜我地叫左自选意粉,好似餐仔面咁可以拣唔同既意粉、酱汁、调味料、肉/海鲜/配菜 同埋其他特别配料。落单既时候,记得同餐厅讲相对应既编号,咁就实包保无错。如果有选择困难症既你,咁就可以拣餐厅推介既配搭喇。甜品😍😍😍😍心太软朱古力布甸要焗差不多15-20分钟,但完全值得等。啱啱焗好既心太软仲出紧烟,再加上雪糕。如果相机食得太耐,分分钟真系会溶晒。金船长梳乎厘(原味)除左原味,仲有朱古力、橙埋姜味。焗得好动L~~ 梳乎得黎又唔会太甜,唔会觉得每啖都食紧砂糖。最后,饮番杯热柠檬可乐加姜,即刻个胃暖笠笠。
1️⃣ 原汁原味就咁食
2️⃣ 点提子果醋
3️⃣ 提子果醋加沙律菜
香煎法式鹅肝配苹果沙律
白酒忌廉汁烩纽西兰青口
自选车仔意粉
甜品😍😍😍😍
心太软朱古力布甸
金船长梳乎厘(原味)
最后,饮番杯热柠檬可乐加姜,即刻个胃暖笠笠。