2018-04-03 268 浏览
复活节假期同男友去旺角睇模型, 行左大半天, 行到广华街, 见到LEE间汉城, 细细间又好似唔太贵, 而且男友话佢食过尖咀个间都OK, 就一于TRY TRY佢啦.一坐低, WAITRESS就放低点菜纸我地自己写号码, 我地选了3样野, 炒饭, 饭卷同饺子.望下装修, 好似系韩国人开, 不过望下铺面, 全部都好似系外庸 (我唔系歧视, 只系好奇). 佢系不停玩电话同倾闲计, 轮住去厕所. 因为每枱都有支水喺枱面, 所以其实都系全程自己照顾自己. 不过原来埋单都有收服务费. 落单后, WAITRESS会送黎前菜,有泡菜同黄瓜。泡菜唔会太辣,喺韩国食都差唔多。饭卷淡, 无味, 食左一粒, 男友已经唔想食.炒饭都系无味, 睇个样铁板上, 好似好吸引, 点知都系咁.最后泡菜饺子, 就终于有D味喇, 不过都唔觉得好食. 真心不会再来光顾~!

佢系不停玩电话同倾闲计, 轮住去厕所.

饭卷淡, 无味, 食左一粒, 男友已经唔想食.

炒饭都系无味, 睇个样铁板上, 好似好吸引, 点知都系咁.

最后泡菜饺子, 就终于有D味喇, 不过都唔觉得好食.

真心不会再来光顾~!
2018-04-02