2023-03-23
🐳地点非常方便,因为我搭电车,就喺电车旁就到啦!一间光猛,有空间感嘅咖啡厅!一入去就被甜品吸引,我去嘅时候仲有买三送一添👏🏻👏🏻🐳啤酒脆浆炸鱼柳配沙律及薯条💰68哩个价钱非常吸引😍😍,本身都钟意食fish & chips,但从来都未见过咁抵,所以抱住会唔会中伏嘅心态去试下😂。我绝对冇后悔叫哩个餐,因为真系有水准,炸鱼柳又大块,个浆又唔厚,仲好脆😋 薯条都好好食,沙律菜都新鲜,真系几丰富架!🐳辣茄酱烟三文鱼海鲜意大利粉💰88冇念过佢嘅海鲜又几多㖞,有烟三文鱼,大虾和青口,意粉份量都唔少,一定够食,味道是有点辣,但辣得黎同个蕃茄酱好夹。🐳炸咸蛋黄鸡翼💰58鸡翼有6只,每只都好大只,啖啖肉,用左好浓嘅咸蛋黄,炸得好好,仲可以保留鸡肉嫩滑👍👍🐳蓝苺芝士蛋糕 - 跟餐价💰30原价系💰35,而家平左5蚊,同埋饮咖啡,当然要加件蛋糕啦!😅 好味道!芝士味都好浓,打得都几滑,唔会见倒一粒粒!
🐳啤酒脆浆炸鱼柳配沙律及薯条💰68
🐳辣茄酱烟三文鱼海鲜意大利粉💰88