2008-03-21
系呀!食呢间野系07年秋季度..相隔咁耐!都要摷返出黎讲!因为黑店d杀气太强!加上最近中意黎呢度写文写上隐!!首先!去到间野门口有乜乜炒拉面!差唔多成张大纸牌都写住同类!好吸引就即入!入到去个位唔太清楚睇电视..谂住调位!都废是要佢拎水..自己拎住..佢都要阻止我话个边一样睇唔到.我无奈只好坐返低..查实个度角度一定好好多先至少..!可恶呀!到问佢门口见到个d炒拉面餐既野.佢毫不觉唔好意思话全部都无!叫过第2样啦.二人套餐抵食!我先唔会咁易应承!结果谂左阵叫左两个餐..TMD的!佢拎支叉比我系掉到哼哼声..好无礼貌!好啦!d野食黎!我碟牛柳饭..牛柳唔热..d饭又系..整体太耐唔记得细致形容..总之就系唔ok!埋单正如前面d人所讲~佢自创0写9入!唔系!应该系岂谱算式..茶楼个只计法咁款!主角都系条忽忽地既老板娘啦!好开心比左我系呢个网留既食评中最低分数一个..前无古店后无来者
我先唔会咁易应承!结果谂左阵叫左两个餐..
TMD的!佢拎支叉比我系掉到哼哼声..好无礼貌!