2022-11-24
唔知咩原因座位被安排上阁楼坐但环境好悠闲而且座位宽敞( ノ゚∀゚)ノ望住外面食野感觉好𝗖𝗵𝗶𝗹𝗹最岩同朋友食饭吹水( ˘ ³˘)♥︎鲍鱼黑松露全日早餐🍱第一次食全日早餐有鲍鱼好特别,其他配菜有烟三文鱼🐟,茄汁豆,黑松露炒菇🍄及洋葱🧅,炒滑蛋🍳,新鲜沙律菜🥬,仲有一片粉红色多士,大大份好丰富,鲍鱼最吸睛🤩芝士麻婆豆腐焗长通粉🧀🍝麻婆豆腐食到麻的味道较重,跟长通粉捞埋原来系咁夹,以中西合壁的菜式出乎意料咁好食,再加上芝士的咸香🧀,令口感层次更丰富🤩,食落好有惊喜💯值得一试👍 𝗕𝗮𝗯𝘆 𝗣𝗶𝗻𝗸 & 𝗕𝗮𝗯𝘆 𝗕𝗹𝘂𝗲 🍹套餐加$33转特饮,2杯糖果色好梦幻,粉红色是红菜头,而粉蓝色是蝶豆花,但完全饮唔出当中的味道😂,相反饮落奶味🍼偏重,不过钟意饮奶的我可以接受😂 餐厅提供中西日𝗳𝘂𝘀𝗶𝗼𝗻菜式有创意,价钱合理,环境好舒适,店员服务态度很好,下次可以再来试其他菜式🤍
但环境好悠闲而且座位宽敞( ノ゚∀゚)ノ
望住外面食野感觉好𝗖𝗵𝗶𝗹𝗹